Northern Care vinner upphandling i region Norrbotten, Västerbotten & Jämtland

Skellefteåföretaget Now Boarding AB (Northern Care) har tilldelats upphandlingen i kategorin duschstolar för tunga brukare. Produkterna är Tango XL samt Tango XXL. Avtalet avser regionerna Norrbotten, Västerbotten samt Jämtland. Avtalet är på 4 år.

Northern Care ställer ut på FokusHjälpmedel den 6-7 september i Malmö, Skåne.

Northern Care är återförsäljare av Whitebox smarta UV desinfektionsprodukter.

Så kan vi förebygga fallolyckor i hemmet

Varje år faller cirka 70 000 personer så illa att de behöver läggas in på sjukhus för vård. Drygt 1 000 personer dör. 50 000 av de som faller är 65 år eller äldre. 75% av alla fallolyckor sker i hemmet. Men med förebyggande insatser kan många fallolyckor förhindras.

Northern Care kommer att finnas med som utställare på Fokus Hjälpmedel 17-18 November på Kistamässan i Stockholm. Huvudfokus kommer att ligga på att presentera företagets avtalsprodukter som ligger upphandlade hos Region Stockholm.

Northern Care (Now Boarding AB) har vunnit hygienupphandling inom segmentet tunga brukare. Produkterna det handlar om är; Tango XL med brukarvikt 250 kilo samt Tango XXL med brukarvikt upp till 300 kilo.

Northern Care vinner ytterligare en upphandling. Denna gång handlar det om regionerna Skåne, Blekinge & Halland som adderar uppresningsstödet Superpole till sitt sortiment.

Just nu upplever vi lite längre leveranstider pga Covid-19. Vanligtvis har du din produkt inom 3-5 dagar men för tillfället kan det ta upp till 14 dagar. Vi ber om ursäkt för detta och du är välkommen att höra av dig till oss ifall du har några frågor.

Marina Deluxe är en ny innovativ duschsäng från vår holländska samarbetspartner Lopital.

Just Reflexens 30 gradiga tiltfunktion gör den till bäst i klassen. Reflex är helt sladdlös och manövreringen sitter placerad på baksidan av stolen, både till vänster och höger för att underlätta vid användning från olika håll. Exempelvis vid trånga duschsituationer eller mot vägg.

Skellefteåföretaget Now Boarding byter namn till Northern Care och har utvecklat en e-handelsplattform för framtida tillväxt. Vi har länge funderat på att profilera om företaget för att namnet bättre kan förknippas med vår verksamhet, försäljning och leveranser till sjukvården, säger företagets Vd Fabian Karlstén.