VÅR PRODUKT FRÅN SJUKVÅRDEN NU TILLGÄNGLIG!

Gör som de främsta sjukhusen i världen, men på din arbetsplats. Skydda din personal mot covid och andra influensor på ett enkelt sätt med portabel UVC luftrenare.

Använd den Whiteboxteknik som används inom vården för att spara sjukskrivningskostnader och hålla ned smitta genom att hålla utandningsluften inom kontroll.

Whitebox portabla luftrenare används av sjukhus. Nu finns det möjlighet att använda den i fikarum, kontor och platser där många personer vistas och utbyter utandningsluft ute på företag. Luftrenaren har enastående resultat ute på sjukhus världen över. Luftrenaren säkerhetsställer virus och bakterienedgång med 99.9999%. Behandling sker inte bara av det omedelbara utandningsluftsflödet, utan även smittorisker från ytberöring minskar.

UVC luftrenaren är portabel. Den är bara att ansluta i ett vanligt vägguttag. Mätbara effekter om minskad smittorisk uppmäts inom en timma, optimala effekter efter två timmar. Placering sker i rum där flera personer vistas på samma gång, eller passerar regelbundet. Tekniken går fram och kostnaden marginell. Du sparar in investeringen efter bara 2 minskade sjukskrivningsdagar.

Har du äldre, eller personer med minskat immunförsvar? Småbarnsföräldrar som inte vill ta med smitta från jobbet hem, eller det omvända? Nu finns det möjlighet att pröva ett nytt sätt från sjukhus för att skydda anställda från smittor.

För mer info, bilder samt pris:

Luftrengöring Aircleaner